Eksemtest - Test online og få svar med det samme - Klik her

Phillip Thestrup Meimbresse

Varde ApotekPicture of Phillip Thestrup Meimbresse

Cand.pharmKlinisk farmaceut hos Esbjerg Krone Apotek 

Jeg tog en kandidatgrad i Farmaci fra Syddansk Universitet tilbage i 2017, og har siden arbejdet som klinisk farmaceut på apoteket.

Som farmaceut er jeg lægemiddelsekspert, og med en videnskabelig baggrund i lægemidler og deres anvendelse er jeg klædt fagligt godt på.

Jeg arbejder til dagligt på Varde Apotek, hvor min primære opgave er at rådgive vores kunder om korrekt brug af medicin.

Som menneske har jeg altid haft et stort omsorgsgen, og derfor har jeg også i flere år været frivillig samarit og teamleder hos Røde Kors. Her deltog jeg i forskellige store arrangementer, såsom koncerter, festivaler, sportsbegivenheder osv., hvor jeg stod klar til at yde en førstehjælpsindsats.

Det er meget berigende for mig, både personligt og fagligt, at hjælpe andre som har brug for hjælp. Det er mit drive, som også er med til at gøre mig nysgerrig på mit fag, som hele tiden udvikler sig.

Jeg kender til Astion Pharmas produkter mod eksem, som vi forhandler på apoteket, og deres høje kvalitet. Derfor vil jeg gerne validere de tekster og guides om problemløsende produkter og relaterede emner, som kan læses her på siden.

Du kan læse mere om mig, på min faglige profil på LinkedIn.