Eksemtest - Test online og få svar med det samme - Klik her

Handelsbetingelser

Dag-til-dag levering

Hvis du bestiller inden kl. 14:00 på hverdage sender vi samme dag. Derfor har vi altid en leveringstid på 1-2 dage, men oftest kun 1 dag.

Gratis fragt i Danmark med GLS til pakkeshop
Alle ordre der sendes med GLS til en pakkeshop i Danmark er fragtfrit.

Fragt til Danmark – GLS Pakkeshop/afhentningssted
Forsendelser med GLS Direkte hjem til døren koster 19 DKK. Er du ikke hjemme til at modtage pakken vil du kunne afhente den i den nærmeste pakkeshop. Forsendelser til pakkeshop/afhentningssted leveres fragfrit.

Leveringsbetingelserne gælder ikke for Grønland, Færøerne og udlandet

HOLD ØJE! Har du ikke modtaget din pakke inden 10 dage efter din ordre er lagt, bedes du kontakte os hurtigst muligt. Når pakken først er blevet sendt retur til os kommer der yderligere omkostninger på mht. til fragt på 39,-. Hvis pakken kommer retur til os pga. den ikke er afhentet i pakkeshoppen af en eller flere årsager ex. du fortryder dit køb, vil vi kreditere dit køb på nær de 39 kr. for retur fragten fra pakkeshoppen til os.

100 % tilfredshedsgaranti
Vi har testet vores produkter og ved, hvad de kan. Derfor har vi tilfredshedsgaranti på alle vores produkter.

Returret
Du har ubegrænset returret på uåbnede varer og det er gratis at sende varer retur - send en mail til info@astionpharma.com hvis du ønsker at returnere dine produkter. Vi refunderer ikke åbnede varer hvis det er efter perioden hvor vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Inden returnering bedes du kontakte Astion Pharma på info@astionpharma.com for fremsendelse af returlabel. Du skal sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

Disse returregler gælder alle varer solgt via vores webshop.

Betalingsmåder
Ordrer kan betales på følgende måder:

Dankort
Vi modtager betaling med Dankort, Visa, Mastercard and Eurocard. Vi anvender en betalings-gateway fra Quickpay.dk
Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af Nets. Alle kortdata sendes krypteret.

Mobilepay 
Vi modtager betaling via mobilepay.

Produktinformation:
På Astion Pharma oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til  info@astionpharma.com

Priser:
Alle angivne priser er inklusive 25% moms. Oplysninger om fragt- og ekspeditionsgebyrer vil fremgå af din varekurv.

Bestilling:
Præsentation af varer sammen med en pris på Astion Pharma er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud.
Købers bestilling af varer fra hjemmesiden udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud om at købe varen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale er først indgået, når der ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud. Vi forbeholder os ret til at afvise ordrer der har en sådan størrelse at de må formodes ikke at være til personligt brug. Vi tager forbehold for udsolgte varer og for tilfælde hvor det er nødvendigt at foretage delleveringer af en ordre. I sådanne tilfælde sørger Vi for at informere Køber herom.

Betaling:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig.Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra vores lager.

Reklamation:
Ved køb på astionpharma.com/da ydes der ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler).

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
Astion Pharma har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for Astion Pharma's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sites.

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne websites indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og Astion Pharma.

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for vores kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Vi afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Køb på hjemmeside
I forbindelse med dit køb hos os har du indtastet en række personoplysninger. Herunder særligt:

- Dit navn
- Din adresse
- Din e-mailadresse
- Dit telefonnummer
- Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen, samt en begrænset periode efterfølgende, for at sikre os, at alt går, som det skal. Så snart der ikke længere er brug for denne information/data, så slettes den fra vores system. Data slettes efter 5 år. Da vi har ubegrænset returret på produkterne opbevarer de data i 5 år.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma med henblik på levering af dine indkøb.

Forbehold for ændringer:
Vi forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om eventuelle ændringer.

Misbrug:
Dette site ejes og administreres af Astion Pharma. Sitet er oprettet for brug af private købere. Alle elementer på sitet, det være sig tekster, billeder, grafiske fremstillinger etc., er beskyttet af lov om ophavsret og må derfor ikke kopieres, downloades eller distribueres. Misbrug af Astion Pharma medfører politianmeldelse.

Links:
PBS - Pengeinstitutternes Betalings Service
FDIH / Forbrugerrådet
Forbrugerstyrelsen
Forbrugerstyrelsen - med karakterbog over onlinebutikker
Forbrugerrådet
Forbrugerinformation

Vores produkter forhandles også på apoteket, i Matasbutikker, og hos Helsam – se alle forhandlere her

Læs også:

Cookie/privatlivspolitik

> Handelsbetingelser

> Persondatapolitik