Eksemtest - Test online og få svar med det samme - Klik her

FAQ

Generelle spørgsmål
Jeg har lige købt produktet, hvornår kan jeg se en virkning?

De fleste oplever en væsentlig forbedring inden for de første 14 dage. Det er meget normalt, at man de første par dage oplever let svie og kløe da hudbarrieren er nedbrudt og huden stadig er ømfindtlig og irriteret.

Er der nogen bivirkninger?

I de første dage af behandlingen er det meget normalt, at der kan forekomme let svie og kløe da huden stadig er ømfindtlig og irriteret, fordi hudbarrieren er nedbrudt af eksemen.

Hvordan virker produkterne?

Produkterne fra Astion Pharma indeholder det aktive stof Dermadexin®, der danner et tyndt, beskyttende skjold over den irriterede hud. På den måde beskytter Astion Pharma mod påvirkning udefra. Samtidig holder cremen på hudens naturlige fugt, så den eksemplagede hud ikke tørrer ud.

Hvorfor svier det når jeg påsmører creme på eksemhud?

Det er ofte tilfældet, men det er ganske ufarligt og fortager sig hurtigt. Ubehag umiddelbart i forbindelse med påsmøring skyldes ikke allergi over for cremen, men blot at selv gode indholdsstoffer også kortvarigt kan irritere nerveenderne i en tør, skællende eller væskende hud.

Må man bruge produkterne hvis man er gravid?

Produkterne er godkendt til at blive brugt under graviditet og amning.

Kan produkterne bruges til børn?

Astion Pharma Skin Cure, Face Cure og Hand Cure kan anvendes af voksne og børn over 2 år.

Alle andre produkter fra Astion kan anvendes af både børn og voksne ned til 0 år.

Vi anbefaler altid at du prøver cremen på at lille område inden du bruger den første gang. Hvis der ikke er opstået en reaktion efter 24 timer, kan du roligt anvende cremen.

Hormoner & virkestoffer
Indeholder produkterne hormoner?

Produkterne er fri for hormoner. Det særlige ved Astion Pharma er det aktive stof Dermadexin®, som har en dokumenteret effekt.

Indeholder produkterne kortison?

Produkterne er fri for kortison. Det særlige ved Astion Pharma er det aktive stof Dermadexin®, som har en dokumenteret effekt.

Indeholder produkterne binyrebarkhormon?

Produkterne er fri for binyrebarkhormon. Det særlige ved Astion Pharma er det aktive stof Dermadexin®, som har en dokumenteret effekt.

Hvordan behandler jeg eksem

Til behandling af eksem anbefales det at bruge Astion Skin Cure, Astion Hand Cure eller Astion Face Cure. Læs altid indlægssedlen inden brug.

Efterfølgende er det vigtigt at pleje huden med en fed creme, for at forebygge gentagne hudproblemer det kan gøres ved at bruge Astion Daily Repair 40% og Astion Daily Repair 70%.

Hvis du er usikker på, hvilken type eksem du har, anbefaler vi altid at få sin egen læge til at bekræfte hvilken type eksem man har.

Find det rigtige produkt
Hvilket produkt skal jeg bruge hvis jeg har eksem på hænderne?

Ved eksem på hænderne anbefaler vi at bruge Astion Hand Cure på de steder, hvor man oplever eksem. Til daglig pleje af hænderne anbefaler vi at bruge Astion Daily Repair 40% eller 70%.

Hvilket produkt skal jeg bruge hvis jeg har eksem på kroppen?

Hvis du oplever eksem på for eksempel arme, ben, mave eller ryg anbefaler vi at bruge Astion Skin Cure. Påfør Astion Skin Cure direkte på området med eksem. Til daglig pleje af huden anbefaler vi at bruge Astion Daily Repair 40% eller 70%.

Hvilket produkt skal jeg bruge hvis jeg har eksem i ansigtet?

Ved eksem i ansigtet anbefales det er bruge Astion Face Cure, som behandler symptomer som kløe, rødme og afskalning. Astion Face Cure påføres direkte på området med eksem.

Jeg har skæleksem hvad skal jeg gøre?

Skæleksem ses typisk i hårbunden, i ansigtet, på ryggen, på brystet og i hudfolder. Til daglig pleje ved skæleksem i hårbunden anbefaler vi at man bruger Astion Scalp Cure. I ansigtet anbefaler vi Astion Face Cure og på kroppen Astion Skin Cure.

Jeg har atopisk eksem hvad skal jeg gøre?

Atopisk eksem kendes også som børneeksem, astmaeksem og atopisk dermatitis. Har du atopisk eksem anbefaler vi at du bruger Astion Skin Cure. Det er samtidig vigtigt at pleje huden dagligt og tilføre huden fugt. Derfor anbefaler vi daglig pleje med Astion Daily Repair 40% eller 70%.

Produkterne indeholder Dermadexin – Hvad er det?

Dermadexin er et biolipid-niacin-kompleks som Astion Pharma har taget patent på. Dermadexin består af niacinamid og GMCY (Glyceryl Caprylate). Niacinamid er et B3 vitamin der normaliserer og reparerer huden. GMCY virker mod de bakterier og svampe der kan skabe problemer når hudens barriere er nedbrudt som følge af eksem. Læs mere her