Eksemtest - Test online og få svar med det samme - Klik her

Min søns eksem påvirkede hele familien

Fagligt opdateret: 14/5/2020

Josephine er 25 år og mor til 3 børn – Min ældste søn på 4 år havde eksem på hele kroppen, og det havde store konsekvenser for os som familie. Vi fandt en løsning, som nu har bragt os tættere sammen som familie.

Min søns eksem påvirkede hele familien

“Som mor til tre små børn, ønsker man dem kun det bedste. Når de bliver ramt af eksem, gør det ondt helt ind i hjertet at se, hvordan det påvirker dem.”

 

Mit barns søvn blev påvirket af eksem

Min søn havde eksem på hele hans lille krop, hvilket blandt andet påvirkede hans måde og sove på.

Hvis hans dyne ikke lå rigtigt, så kløede det endnu mere. Det påvirkede også os som forældre, fordi man ikke får sin nattesøvn.

 

Jeg følte mig frustreret og magtesløs

Som forældre bliver man utrolig frustreret og føler afmagt. Jeg vil gøre alt for at hjælpe mit barn. Men det er utrolig svært, fordi jeg vil være sikker på at vælge de rigtige produkter til mit barn.

Vi valgte derfor rigtig mange produkter fra, indtil vi fandt produkterne fra Astion Pharma på hylderne i Apoteket.

Selvom jeg blev anbefalede mig at bruge forskellige ting, tænkte jeg, at det måtte kunne gøres på andre måder. Jeg gik derfor i gang med at se efter nogle andre produkter, hvor jeg fandt produkterne fra Astion Pharma som er uden hormoner.

”Jeg ville være sikker på at vælge den rigtige creme til mit barn ”

 

Det har gjort alt for vores familie

Det her med at vi kan være en familie igen, uden at skulle tænke på noget, det har betydet alt. Nu kan vi være der for hinanden, være sammen og lege sammen.

Produkterne fra Astion Pharma har holdt min søns eksem nede, og det har ændret hele vores familie.